Image Alt

Ribniška krožna pot

Okolica Ribnice vabi v naravo. Svoj čas preživite aktivno in kakovostno.

Ribniška krožna pot

Edina označena kolesarska trasa v Ribnici je Ribniška krožna pot, ki jo je trasiralo Društvo hodim in Kolesarim Ribnica. Krožna kolesarska pot je zaradi svojega nezahtevnega terena, primerna tako za otroke kot tudi za odrasle. Trasa je označena z majhnimi rdečimi tablami. Priporoča se uporaba lastnega gorskega ali treking kolesa.

Razdalja: 23km
Podlaga: asfalt in makadam
Težavnost: lahka označena kolesarska trasa

Video produkcija – Bitis d.o.o. Ribnica za društvo Hodim in kolesarim Ribnica

Izposoja koles

Izposoja mestnih koles Ricikel

Sistem Ricikel je kolesarski sistem v Ribnici, ki je na voljo vsem uporabnikom 24ur na dan, 7 dni v tednu od marca do oktobra. Sistem ponuja izposojo 8 klasičnih koles na dveh postajah v Ribnici. Prinaša poceni, aktivno in okolju prijazno obliko prevoza. Uporaba sistema je zelo enostavna.

Izposoja gorskih koles

Številne gozdne steze ter makadamske in planinske poti vas vabijo na kolesarsko avanturo. Izposodite si kvalitetna električna gorska kolesa ter uživajte v mirni ali bolj divji vožnji.

Tran-Sport d.o.o.
Kot pri Ribnici 1
1310 Ribnica
+386 51 814 858
info@tran-sport.si
www.tran-sport.si

Turistični paket

Obiščite najlepše kotičke Ribnice in se sprostite v naravi z izleti do naravnih in zelenih biserov Ribnice. Po mnogo stezah, gozdnih poteh in ob rekah, boste zagotovo našli nekaj zase.

Doživite Ribnico drugače

VODEN PROGRAM PO RIBNICI Z MESTNIMI KOLESI

Odpravite se na vodeno raziskovanje Ribnice in začutite utrip srca. Prisluhnite zanimivim zgodbam naših prednikov, spoznajte tradicijo, sprehodite se po starem mestnem jedru in se zapeljite po ozkih ribniških »gasah«.

Predlogi kolesarskih poti