KULINARIČNO DOŽIVETJE S PRIDIHOM TRADICIJE

KULINARIČNO DOŽIVETJE S PRIDIHOM TRADICIJE

Program ponuja tradicionalno a hkrati sodobno kulinarično doživetje. Dvodnevno spoznavanje Ribnice pri lokalnih ponudnikih bo prijetno začinil vaš obisk destinacije.

Svojo pot pričnete pri Rokodelskem centru Ribnica, kjer vas sprejme lokalni vodnik in predstavi Ribnico skozi stalno razstavo »Suhorobarstvo in lončarstvo«. Nato v pletarski delavnici spoznate mojstra pletarja, ki vam predstavi svet suhorobarstva in z njim izdelate svojo košarico. Nato prevzamete električna kolesa ali pa se podate peš do vasi Hrovača, do Škrabčeve domačije, kjer boste izvedeli nekaj več o fižolu Ribničanu in hkrati okusili kulinarične fižolove posebnosti. Na Škrabčevi domačiji se tudi namestite. Naslednji dan, nedaleč stran obiščete čebelarstvo Kojek, kjer vas bodo presenetile medene stvaritve. Pot nadaljujete do kleti, kjer izdelujejo unikatne in butične suhomesnate izdelke BioSing, spremljala vas bodo vrhunska vina.

Paket vključuje

Nočitev z zajtrkom na Škrabčevi domačiji
Predstavitev in degustacija priznanih medenih izdelkov. Degustacija zajema sedem različnih medov in štiri različne medene pijače.
izposoja dveh električnih koles
Degustacija butičnih suhomesnatih izdelkov ob spajanju vrhunskih vin. Degustacija zajema okušanje osmih različnih suhomesnatih izdelkov in pet vzorcev vrhunskih vin ter destilata
Voden ogled razstave Suhorobarstvo in lončarstvo
degustacija fižolove jedi in predstavitev Škrabčeve domačije
Workshop ``izdelaj si svojo košarico``

Cena

380 / 2 osebi

Omejitve

“Črna kuhinja, Škrabčeva domačija”

“Predstavitev čebelarstva Kojek”

Pošlji povpraševanje




    0